_بیش_از_22_میلیون_لیتر_انواع_عرقیات_گیاهی_در_فیروزآباد.jpg

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: سالانه بیش از 22 میلیون لیتر گلاب و انواع عرقیات در این شهرستان تولید می شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد، سید کاظم موسوی اظهار کرد: بیشترین تولید به محصول گلاب با میزان 11 میلیون لیتر در سال اختصاص دارد و دیگر عرقیات نیز نیمی از تولیدات این شهرستان را شامل می شوند.

وی با بیان اینکه بخش میمند مهمترین قطب تولید و تکمیل زنجیره فراوری گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی می باشد، افزود: در شهرستان فیروزآباد و بخش میمند 69 واحد گلاب‌گیری سنتی و 18 واحد صنعتی فرآوری وجود دارد که 50 درصد گل تولیدی را فراوری می‌کنند.

موسوی ابراز کرد: علاوه بر اسانس‌‌گیری و فرآوری غنچه، از این گل برای تغذیه زنبورهای عسل، تولید مربا نیز استفاده می‌شود و ۵۰ درصد دیگر گل محمدی تولیدی به خارج از استان صادر و غنچه این گل نیز خریداری و به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه گلاب یکی از مهمترین کالاهایی است که ظرفیت صادراتی دارد، تصریح کرد: در سال گذشته بیش از 300 تن گلاب میمند به کشورهای انگلستان، امارات، کویت و افغانستان صادر شد.

او اظهار کرد: در سال جاری نیز توجه به موضوع صادارات این محصولات به خارج از کشور و یافتن بازار های مصرف جدید یک ضرورت است.

مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد اضافه کرد: سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان 1960 هکتار است که 82 درصد از این سطح در بخش میمند می باشد.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد