تولید_2100_تن_ذرت_شیرین_در_فیروزآباد.jpg

مسئول زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: پیش بینی می شود میزان 2 هزار و 100 تن بلال ذرت شیرین از سطح 70 هکتار مزارع این شهرستان برداشت شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد، جواد پورمحمدی تصریح کرد: ذرت شیرین در تناوب با گندم در اواسط اردیبهشت ماه کشت و برداشت آن از اواسط مرداد ماه آغاز شده است.

او با بیان اینکه ذرت شیرین با دستگاه ردیف کار کشت می شود، افزود: ارقام تارگت، سنتینل، تایسون، ونسا، سمیرا و درایور از مهمترین ارقام ذرت شیرینی هستند که در اراضی شهرستان فیروزآباد کشت شده اند.

این مقام مسئول با اشاره به تداوم خشکسالی و کمبود منابع آبی در شهرستان اظهار کرد: برای صرفه جویی در مصرف و افزایش راندمان آب، 100 درصد مزارع ذرت شیرین این شهرستان به صورت آبیاری تحت فشار می‌باشد.

پورمحمدی به برداشت ذرت شیرین به صورت دستچین اشاره کرد و افزود: بالا بودن هزینه کارگری و کمبود کارگر در زمان برداشت از جمله مشکلات است.

به گفته وی؛ محصول تولیدی علاوه بر تازه خوری جهت فرآوری و تهیه کنسرو به کارخانه های صنایع تبدیلی کنسروسازی ضمن صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه به استان تهران نیز حمل می شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه فیروزآباد از قطب‌های مهم دامپروری استان محسوب می‌شود، ذرت‌کاران این شهرستان بعد از برداشت محصول، علوفه آن را پس از سیلوسازی جهت تغذیه دام استفاده می‌کنند.

مسئول زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباداضافه کرد: ذرت شیرین از نظر ویتامین‌های مختلف غنی می‌باشد و شامل ویتامین‌های B، A و C است. همچنین دارای عناصر معدنی از قبیل کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم به میزان زیادو منگنز می‌باشد.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد